Monday, October 3, 2011

Produk Herbalife yang membantu menurunkan berat badan!

Assalamualaikum...


Alhamdulillah sejak saya menggunakan produk Herbalife selama 2 bulan setengah, saya telah hilang hampir 9kg berat badan saya. Mengikut pengalaman, penurunan berat badan dengan diet Herbalife di bulan puasa sangat efektif.  Namun begitu ia tidak bermakna di bulan yang lain tidak efektif, yang penting disiplin yang tinggi sangat perlu bagi menjayakannya. Antara produk Herbalife yang saya guna ialah :-


Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink:- Merupakan hidangan yang seimbang, kaya dengan vitamin dan mineral yang diperlukan. Mengandungi 19gm protein untuk membantu anda mengawal rasa lapar. Mengandungi 0 lemak trans. Hanya beberapa minit untuk disiapkan. Mempunyai 5 perisa yang sangat sedap iaitu Cookies n Cream, Dutch Chocolate, French Vanilla, Berry dan Tropical Fruit. 
Formula 1 shake bukan sahaja hidangan yang menyihatkan, tetapi anda boleh mencipta pelbagai jenis resepi mengikut selera anda!


Formula 3 Blended Soy and Whey Protein Powder:- Membantu membina dan meningkatkan jisim otot tanpa lemak. Supplemen protein tanpa lemak yang mengawal rasa lapar. Mengandungi 5gm protein dalam setiap 6gm hidangan. Tiada perisa dan mudah untuk ditambah di dalam Formula 1, sup atau sos


Pengambilan protein bagi perempuan antara 45-55gm dan sekurang-kurangnya 55-65gm bagi lelaki bergantung kepada tahap aktiviti fizikal mereka. Formula 3 ini juga membantu membina otot tanpa lemak yang boleh meningkatkan metabolisme seterusnya anda boleh membakar lebih banyak lemak!


Tea Mix:- Mengandungi herbal terpilih. Memberi peningkatan tenaga dan sokongan pengurusan berat badan. Alternatif yang sihat kepada kopi dan minuman soda. Boleh diminum sejuk atau panas. Terdapat dua perisa pilihan iaitu Original dan Peach. 
Jika anda berminat, boleh dapatkan produk Herbalife daripada saya!

No comments:

Post a Comment